Ik zoek Werk

Een droombaan in de zorg

Zoek jij een nieuwe baan in de zorg?

Misschien heb je net je diploma behaald, wil je ervaring opdoen of zit je in je huidige functie niet helemaal op je plek. Wat de reden ook is; bij ons ben je op de goede plek om een nieuwe baan in de zorg te vinden. Tijdens een persoonlijk gesprek horen we graag wie je bent, wat je dromen en ambities zijn en wat jij van jouw baan verwacht. We leren je daarom graag beter kennen, zodat we je een passende functie kunnen aanbieden en jij iedere dag weer met veel plezier naar je werk gaat. Op onze vacaturepagina vind je het laatste aanbod vacatures. Staat jouw droombaan er (nog) niet tussen? Laat dit aan ons weten, zodat we jouw vacature in de gaten houden en we je tijdig kunnen informeren als deze beschikbaar komt.

Flexibiliteit voorop

Solution4Care weet precies wat er nodig is om goede zorg te laten werken, met de juiste mensen op de juiste plek. Daarom bieden we zowel parttime als fulltime vacatures aan. Ook als je na verloop van tijd verder wil kijken helpen we je daar graag mee. We zoeken net zo lang met je mee tot je een nieuwe vaste werkgever of opdrachtgever gevonden hebt. Op het gebied van contracten hanteren we bovendien een grote flexibiliteit. Zo is het mogelijk om, als je bijvoorbeeld bij twee instellingen werkzaam bent, dit gewoon in één contract via Solution4Care vast te leggen.

Contract

Ga je aan de slag via Solution4Care? Wij zorgen ervoor dat alles zwart op wit staat in een overzichtelijk contract. In goed overleg bespreken we samen met jou hoe dit contract eruit komt te zien, afhankelijk van het soort werk en het aantal uur dat je maakt of wil maken. Ook daarin heb je verschillende mogelijkheden; van halfjaar- tot jaarcontract en, als je dat wilt, een 0-urencontract. Ga je op een later tijdstip ander werk doen of wil je je contract wijzigen? Dan is dat zeker bespreekbaar. Solution4Care gaat graag een langdurige werkrelatie met je aan, we zijn dan ook altijd bereikbaar voor vragen of advies!

 

 

Bekijk alle vacatures Direct inschrijven