Ik zoek medewerkers

Ik zoek medewerkers in de zorg

Als zorginstelling op zoek naar nieuwe medewerkers?


Solution4Care staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit en heeft jarenlange ervaring met het inzetten van zorgpersoneel. Wij hebben professionele en flexibele zorgmedewerkers klaarstaan om je te helpen met de invulling van de planning. Wij kennen onze medewerkers, zowel op persoonlijk vlak als over hun professionaliteit. Of het nu gaat om ad hoc diensten tijdens onverwachte piekmomenten, uitbereiding van de flexpool of om een langere termijn waarvoor je deskundig personeel zoekt; wij regelen het voor je! We verzorgen bovendien de gehele administratie, waarop jij als zorginstelling tijd en geld bespaart.

 

Werken met zorgprofessionals

Wij weten precies hoe we de juiste werknemer aan een passende zorgverlener kunnen koppelen. Dit doen we op een persoonlijke, betrokken werkwijze waarbij we een goed beeld hebben van wat een werknemer wil én kan. Daarbij komt dat de medewerkers onze verantwoordelijkheid zijn. Dat betekent dat wanneer er mensen van Solution4Care werkzaam zijn voor jouw instelling en ze worden ziek, wij ook verantwoordelijk zijn voor de kosten. Daarnaast werken wij met voordelige (uur)tarieven. Wil je hier meer over weten? Neem dan altijd even contact met ons op voor meer informatie.

Flexibel en betrouwbaar

Zoek je als zorginstelling nieuwe medewerkers voor lange of korte tijd? Solution4Care zorgt dat de juiste medewerker in jouw instelling aan de slag gaat. Wij werken met vaste krachten, oproepkrachten én zzp’ers. Zo kun jij als instelling altijd een contractvorm aangaan die bij de situatie past. Ook in geval van nood is het mogelijk om mensen via Solution4Care op te roepen. Goed om te weten: medewerkers die namens Solution4Care aan de slag gaan, beschikken altijd over de juiste papieren, diploma’s en andere (wettelijk vereiste) certificaten. Wij screenen medewerkers en werken met ze samen op basis van een kennismaking- en sollicitatiegesprek.

Persoonlijke aandacht en maatwerk oplossingen, dat is onze kracht!

De voordelen

  • Uitbetaling van salaris en reserveringen
  • Uitgifte van loonspecificaties en jaaropgaven
  • Inhouding en afdracht van sociale premies
  • Ziekte- en betermeldingen
  • Gegarandeerde salarisuitbetaling
  • Uitleg over contract- en salariszaken
  • Afwikkeling van alle vragen
#

Meer informatie

Heb jij deskundig en betrouwbaar personeel nodig? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
Laat een bericht achter en wij nemen contact op wanneer het jou uitkomt.

Neem contact op!