Ik ben zzp'er

Ik ben zzp'er in de zorg

Bij onze service voor ZZP'ers behoud je de volledige vrijheid in jouw werkzaamheden. We gaan graag met je in gesprek om te horen waar jij als zelfstandig zorgprofessional graag werkt en we stemmen ons aanbod van opdrachten af op jouw wensen. We verplichten je tot niets, je bepaalt zelf wanneer en waar je werkt.

Zorgeloos ondernemen!

#

De voordelen

  • Optimale vrijheid van ondernemen
  • Gebruikmaken van ons grote netwerk van zorgaanbieders
  • Wij verzorgen naar behoefte uw cliëntenbestand
  • Één adres voor al uw facturen
  • Gegarandeerde salarisuitbetaling
  • Aanzienlijk minder administratie dan voorheen

Onze werkwijze

Werken in de zorg als zzp’er

Solution4Care is een bemiddelingsbureau wat jou als zzp’er kosteloos in contact brengt met onze opdrachtgevers. Of je jouw huidige werkplanning nu met een aantal uur per week wilt uitbreiden, of juist op zoek bent naar een volledig cliëntenbestand; we stemmen onze dienstverlening af op jouw wensen. Je behoudt jouw vrijheid als zzp’er en kunt zelf kiezen aan welke opdrachten je werkt. Wij dragen zorg voor de betaling van jouw factuur. Je kunt dus werkzaam zijn bij meerdere opdrachtgevers en toch het gemak hebben van één contactpersoon en één facturatieadres.

 

Overeenkomst in overleg

Veel zzp’ers behouden graag dat stukje vrijheid. Niet alleen bij het bepalen van de werkovereenkomst, maar ook wanneer en waar je aan de slag gaat. Vrijheid en flexibiliteit dus, waarbij jij als zzp’er de touwtjes in handen hebt. Jij bepaalt altijd zelf waar je wel of niet aan de slag gaat. Dit werkt natuurlijk twee kanten op. Jij geeft aan of je wel of niet aan de slag wil bij een instelling of met dit werk. Anderzijds kunnen we jou ook attenderen op beschikbaar werk en vacante werkplekken. De werktijden in de zorg wisselen regelmatig, dus we houden je goed op de hoogte van de meest actuele opdrachten. Persoonlijk en betrokken, maar ook genoeg ruimte en zelfbeslissing: dat is wat werken met Solution4Care prettig maakt!

 

Voordeel: bemiddelingskosten als zzp’er

Tot slot bieden wij je als zzp’er een prettig voordeel. Ga je aan de slag via Solution4Care? Dan hoef je geen inschrijf- of bemiddelingskosten te betalen. Dat betekent dat er maandelijks geen percentage wordt ingehouden op je gewerkte uren of uurtarief.

Direct inschrijven