Heb je een vraag?

De meest gestelde vragen

Wat voor opdrachten kan Solution4Care mij bieden? Bij Solution4Care kun je terecht voor opdrachten binnen de Verpleging en Verzorging. Wij hebben mogelijkheden voor Helpenden (Plus), Verzorgenden IG en Verpleegkundigen. Onze opdrachtgevers zijn verpleeg- en verzorgingshuizen, ziekenhuizen en in de gehandicaptenzorg of thuiszorg.

Hoe kan ik me aanmelden? Je kunt reageren op de vacature. Staat er geen passende vacature bij? Neem dan contact met ons op per mail, telefoon of app, dan bespreken we samen jouw wensen en onze mogelijkheden.

Betaal ik bemiddelingskosten als ZZP'er? Nee, bij ons betaal je niets om je in te laten schrijven als ZZP'er. Ga je via ons aan de slag, ook dan zijn hier geen kosten aan verbonden. Dus wat je factureert, krijg je ook uitbetaald.

Ik heb het contactformulier ingevuld, en nu? Een van onze collega's zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een afspraak met je te maken, zodat we elkaar leren kennen.

Ik ben ziek. Wat nu? Wanneer je ziek bent en die dag moet werken, neem je als eerste contact op met de opdrachtgever. Daarna bel je ons om je ziekmelding door te geven.

Wanneer krijg ik mijn factuur betaald? Solution4Care hanteert een betalingstermijn van maximaal 14 dagen.

Ik heb een buitenlands diploma. Kan ik hiermee via Solution4Care aan het werk? Ja, dat kan! Echter dien je wel een diplomawaardering te hebben. Meer informatie hierover vind je op de website van de rijksoverheid. Om je diplomawaardering aan te vragen, kun je naar de website www.idw.nl.

Wanneer wordt mijn salaris betaald? Solution4Care betaalt je salaris per periode van 4 weken. Je krijgt dus 13 keer salaris in een jaar.

Hoe ontvang ik mijn contract of zzp- overeenkomst? Solution4Care werkt met personeelssysteem Afas. Wij verwerken jouw gegevens in Afas, waarna jij een mail ontvangt om in te loggen. Na het inloggen kun je via Mijn Afas Insite je contract of ZZP- overeenkomst inzien en digitaal ondertekenen. Tevens heb je de mogelijkheid om de overeenkomst als PDF op te slaan op je computer en eventueel uit te printen.

Hoe ontvang ik mijn loonstrook? In de verloningsweek wordt jouw loonstrook in Afas geplaatst voor je. Door in te loggen in Afas kun je in jouw dossier je loonstrook inzien en eventueel opslaan op je computer.

Welke arbeidsvoorwaarden kan ik verwachten? Solution4Care werkt volgens de cao VVT. Hierin is opgenomen dat je recht hebt op o.a. ORT, vakantiedagen en vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Ontvang ik een reiskostenvergoeding? Wanneer je in loondienst komt bij Solution4Care heb je recht op een reiskostenvergoeding. Met ZZP'ers spreken wij samen een all-in tarief af.

Bouw ik pensioen op? Solution4Care is aangesloten bij pensioenfonds PFZW, hier ga je jouw pensioen opbouwen. Voor meer informatie kun je naar de website www.pfzw.nl

Volgens welke CAO werken jullie? Solution4Care werkt met de cao VVT. Je hebt dus recht op alle arbeidsvoorwaarden die in de cao VVT zijn vastgelegd.

In welke regio kan ik werken via jullie? Wij hebben opdrachtgevers in de regio Noord- Brabant, Utrecht, Zuid- Holland en Gelderland

Toch een andere vraag? Neem contact op