Vacatures

Vacature sollicitatie


Job Details

Job reference: 006

Functie titel: Verzorgende-IG (i.o.) niv.3 of Verpleegkundige (i.o.) niv.4 / niv.5 (m/v)

Sector: Verpleging

Gebied: Zuid-Holland, Hendrik-Ido-Ambacht

Baan Beschrijving:

Omschrijving

Als Verzorgende IG i.o. of Verpleegkundige i.o. kom je bij de cliënten thuis. Door wijkgericht werken zijn dit vaak dezelfde mensen en bouw je met hen een prettige band op. In de thuiszorg werk je vaak zelfstandig maar je maakt onderdeel uit van een kleinschalig team. Als verzorgende bied je mede hulp aan mensen die voor kortere of langere tijd een zorgbehoefte hebben. Je helpt cliënten om zo lang mogelijk thuis te kunnen wonen en je ondersteunt, begeleidt, verzorgt en verpleegt deze cliënten. Je bent bedreven in het verlenen van alle voorkomende verzorgende werkzaamheden en voert deze zelfstandig uit. De verpleegtechnische handeling verricht je vaak in samenwerking met een (wijk) verpleegkundige. Aandacht voor de cliënt wordt gecombineerd met slim en efficiënt werken. Je werkt intensief samen met de cliënt, familieleden en mantelzorgers, met als doel het leven van de cliënt zo aangenaam mogelijk te maken en de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de cliënt zo lang mogelijk te behouden.

Vul aub de volgende gegevens in.

Uw persoonlijke gegevens

Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Woonplaats:
Emailadres:
Mobiel:
Bericht:

Als u al een cv heeft, gebruik dan onderstaande surf knop om uw cv te localiseren op uw computer, druk vervolgens op de knop 'Nu toepassen' om door te gaan

Ondersteunde bestanden zijn:- Open Document Formaat (odt), Microsoft Woord Formaat (.doc), rich text formaat (.rtf), Adobe Acrobat (.pdf) un plain text. (.txt)

Kies bestand:

     
 
Industrieweg 48-2   5145PW   Waalwijk   contact@solution4care.nl